Când vei realiza că iubirea nu este doar despre zile bune, ci și despre greutăți depășite în doi, s-ar putea să fie prea târziu. Când vei realiza că frumusețea nu este doar despre trupuri aproape perfecte și trăsături de revistă, ci despre oameni frumoși, vorbe care-ți zguduie ființa, mângâieri tandre, atenție, grijă și sprijin s-ar putea ca ea să le găsească pe toate acestea în brațele altui bărbat.

Când va fi prea târziu pentru voi, va fi un început promițător pentru ea. Va fi liniștită și împăcată cu sinele pentru efortul depus, te va ierta, se va ierta și va începe un nou capitol. În schimb, tu, când vei realiza că fericirea o vedeai doar prin ochii ei, îți vei dori să fi fost acel bărbat care să o poată țină aproape.

O femeie are nevoie de perechea de brațe în care să poată plânge, în care să se simtă protejată, să primească și să ofere îmbrățișări și ele să reprezinte siguranța voastră de mâine. Brațele unui bărbat sunt locul în care sufletele vorbesc, se ating și fac dragostea să reziste. Dacă nu pui preț pe toate aceste lucruri, s-ar putea ca altul să ți-o ia înainte.

Femeia care te făcea fericit, nu-i o fraieră. Chiar dacă e o femeie care poate ierta multe, unele greșeli sunt atât de dure încât provoacă răni pe suflet. Sunt răni ce lasă cicatrici ce amintesc răul făcut și oricât de mult ar dori ea să mai ierte, nu mai poate.

Din păcate, mulți dintre noi nu realizăm valoarea omului care ne este aproape decât atunci când îl pierdem și este prea târziu pentru a mai repara ceva. Pentru a nu fi prea târziu, iubește-o, analizeaz-o, observă-i grija și nu o neglija!

Dacă vrei să păstrezi o femeie lângă tine, trebuie doar să-ți dorești. Dacă din prioritățile tale ea este exclusă, atunci înseamnă că n-ai ce căuta lângă o astfel de femeie.

Când va fi prea târziu s-o ai înapoi, ea s-ar putea să fie fericită. A naibii de fericită în brațele bărbatului care-i cunoaște valoarea și este capabil să o păstreze alaturi .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s