Hai sa fim high … Sau nu !?

Am tot auzit de pe la diverse persoane despre tussine. Tussin Forte sau drogul săracului, cum mai este cunoscut printre colţurile de stradă  se găseşte la orice farmacie,  sub forma lichidă sau la cutie în foi de pastile.  O doză de douăzeci de pastile este suficientă pentru a te da gata timp de o oră.

Simptomele de supradozare dupa o cutie de Tussin Forte sunt:  stări de ameţeală, confuzie,  greaţă şi vărsături,  nervozitate şi iritabilitate.  Dar nu este chiar asa . Pentru tineri, starile simtite sunt : libertate, euforie , stare de ameteala placuta si inconstienta relativa , la fel ca in cazul drogurilor „hard” .

Avand aceste lucruri „impuse” in minte, tinerii pastilati simt cum lumea se invarte in jurul lor ,si ca patrund in alta lume. Dar cand vor iesi din aceasta lume va fi mai rau decat atunci cand au intrat realizand ca lumea nu e asa de roz cum era „pe tusine” …


Nu uita: nimeni nu e vinovat daca iti e rau..  corpul tau poate raspunde diferit de al celorlalti,o iei pe raspunderea ta!


Acest articol nu a fost scris pt a incuraja „pastilarea”,din contra . Ai grija, prea multe doze repetate de asa zisul tussin poate duce la distrugerea celulelor nervoase care ajuta buna functionare a centrilor nervosi importanti din corpul tau. Prin luarea voita de tussin legaturile nervoase se distrug ajungand sa fie sustinute doar de pastile…..asa ca ai mare grija, poti deveni dependent…!


Reclame

7 gânduri despre „Hai sa fim high … Sau nu !?

  1. Drogurile strika tot ce e bun de la o persoana + ca kreaza dependenta… ( parerea mea ar fi sa nu folositi pt ca va auto-distrugeti)

  2. cei care se drogheaza pierd cele mai frumoase clipe din viata lor,ma refer la dependenti……
    Morala: „Do not try this at home or elsewhere”;)

    Parerea mea:D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s